Regie bij veranderingDuurzame Inzetbaarheid/ LoopbaanmobiliteitIndividuele CoachingaWorkshop Opnieuw Koers Bepalen

Duurzame Inzetbaarheid/ Loopbaanmobiliteit

Werken aan Duurzame Inzetbaarheid vraagt continu aandacht. En dat is niet alltijd vanzelfsprekend. Nederland is in Europa hekkesluiter als het gaat om de tijd die medewerkers investeren in een 'leven lang leren'. Dat kan beter wat ons betreft. Het gaat om een gezamenlijke verantwoordelijkheid van directies, managers en medewerkers. Kern is hoe medewerkers vitaal, gezond en gemotiveerd aan het werk blijven. Dat kan door de organisatie gezonder te maken en medewerkers bewust te maken van hun eigen rol en verantwoordelijkheid bij hun loopbaan.

Ons bureau is gespecialiseerd in dit thema. Een stevig duurzaam inzetbaarheidsbeleid heeft veel raakvlakken met goed verzuimmanagement. Als verzuimspecialist hebben wij meer dan 20 jaar ervaring. Verder helpen wij bij het op de agenda zetten van inzetbaarheid binnen uw organisatie. Wij zijn geaccrediteerd voor het inzetten van de Work Ability Index (WAI), een meetinstrument om snel en efficient inzetbaarheid van iedere medewerker persoonlijk te meten. Alles over wat de WAI voor uw organisatie kan betekenen leest u hier.

Recentelijk hebben wij nog onderzoek gedaan bij 9 Nederlandse universiteiten naar de mobiliteit van wetenschappelijk personeel. Belangrijke conclusie is dat er een mismatch is tussen het aanbod van de universiteit om mobiliteit te stimuleren en de behoefte van de medewerkers. Speciaal voor universiteiten hebben wij een gericht aanbod om mobiliteit en inzetbaarheid te versterken.

Daarnaast geven wij Masterclasses 'Vitale Inzetbaarheid'. Check hiervoor ons actuele workshop aanbod voor data.

Wilt u meer weten over Duurzame Inzetbaarheid en loopbaanmobiliteit? Neem vandaag nog contact met ons op via 020 – 528 7322 of stuur een e-mail.