Regie bij veranderingDuurzame Inzetbaarheid/LoopbaanmobiliteitaIndividuele CoachingWorkshop Opnieuw Koers Bepalen

Individuele Coaching

Individuele verandering kan weerbarstig zijn. Bent u op zoek naar een coach die u op weg helpt naar andere of nieuwe inzichten dan kunt u bij ons terecht. Onze professionele coaches begeleiden zowel managers en medewerkers. Dat doen zij vanuit een bedrijfspsychologische achtergrond.

Een coachingstraject gaan we pas in, nadat een intake heeft plaatsgevonden. Tijdens de intake stellen we de hulpvraag vast en kijken of er voldoende match is tussen coach en coachee. Als beiden instemmen voor een coachtraject bepalen we hoe het traject er uit komt te zien. We maken altijd vooraf een vaste afspraak over het aantal coachgesprekken.

Soms maken we gebruik van geavanceerde meetinstrumenten om drijfveren en voorkeursstijlen inzichtelijk te maken. Een voorbeeld hiervan is de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). De MBTI is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk instrument en geeft medewerkers inzicht in de eigen persoonlijkheidsstijl en voorkeuren. ‘Ken u zelve’ is de eeuwenoude spreuk die belangrijk is voor optimaal functioneren en de MBTI helpt daarbij.

Wij begeleiden ook medewerkers die overspannen of burnout zijn geraakt als gevolg van een disbalans tussen privé en werk of spanningen op het werk. In deze trajecten werken we nauw samen met bedrijfsartsen van de opdrachtgever en geven ook advies over reintegratiemogelijkheden. In al onze trajecten werken we volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Wilt u meer weten over coaching? Neem vandaag nog contact met ons op via
020 – 528 7322 of stuur een e-mail.