Management teamsBesturen van verenigingen en stichtingen Teamleiders

Persoonlijk leiderschap

Onzeker over welke koers u moet varen? Neem dan deel aan het traject ‘Opnieuw koers bepalen’ van Upstream Consulting. Dit is een traject voor mensen die:

  • zich in hun werk goed ontwikkeld hebben en nu een pas op de plaats willen maken om hun professionele en persoonlijke ambities meer met elkaar in overeenstemming te brengen;
  • idealen hadden waarmee ze de verbinding zijn kwijtgeraakt en die nu opnieuw hun drijfveren willen onderzoeken;
  • op een punt in hun leven zijn aangekomen waar een beslissing noodzakelijk is. Dit kan zowel in de werk- als in de privé-situatie zijn, of juist de balans daarin betreffen.

Door deel te nemen aan dit ontwikkelingstraject neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Je bekijkt je mogelijkheden, zonder jezelf te begrenzen. Je onderzoekt je wensen en idealen, maar ook je angsten en schaduwkanten.
Dit programma geeft je inzicht in wie je bent en wat je wilt. Zowel in je werk als in je privé-situatie. Ook al heb je de nodige zelfkennis; je doet zeker nieuwe ervaringen op. Het traject vraagt daarom een ontdekkende houding en de bereidheid mogelijke weerstanden en vooroordelen aan de kant te zetten.

Een belangrijk gedeelte van het ontwikkelingstraject vindt in groepsverband plaats. De interactie met deelnemers die met soortgelijke vragen zitten, werkt inspirerend en confronterend tegelijkertijd. Naast de twee vaste begeleiders zorgen gastdocenten voor bijzondere workshops. Tussen de blokken coachen de deelnemers elkaar. Je vormt een duo met één van de andere deelnemers en steunt elkaar bij het realiseren van je doelen. Ook heeft iedere deelnemer een individueel gesprek met één van de begeleiders gedurende het traject. Opnieuw koers bepalen; dat doe je samen!

Kijk voor data voor dit programma bij Inschrijven workshops

Pdf folder Inspiratiedag Bepaal opnieuw je koers!

Pdf folder Traject Bepaal opnieuw je koers!
Pdf uitgebreide brochure

Wilt u meer weten over leiderschap? Neem vandaag nog contact met ons op via 020 – 528 7322 of stuur een e-mail.