Contact - Route

Upstream Consulting
Rietlandterras 54
1019 EW  Amsterdam

Vanzelfsprekend hebben we Wifi op kantoor en lekkere cappucino!

Openbaar vervoer
Auto
Parkeren
Plattegrond

Openbaar vervoer

Upstream Consulting is gevestigd in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, dichtbij de ringweg A10 en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Voor een exacte locatie op de kaart klik je hier. Onze entree is op de begane grond bij een ijzeren loopbrug en is zeer herkenbaar.

Vanaf Centraal Station
Je neemt tramlijn 26 aan de voorzijde van het Centraal Station en stapt uit bij de verdiepte halte 'Rietlandpark'. Hier vandaan ga je naar de bovengrondse uitgang en steekt de weg over die uit de Piet Hein tunnel komt. Je ziet dan al aan de overkant het gebouw ‘Hoop, Liefde en Fortuyn’ liggen waarin wij zijn gevestigd. Herkenbaar aan de markante witte schuinlopende gevel. Na het oversteken kom je bij een klein parkje en kinderspeelplaats. Houdt vervolgens links aan en vervolg je route langs het gebouw. Upstream Consulting is gevestigd aan het einde van het gebouw op de begane grond. De entree vind je bij de ijzeren loopbrug (circa 5 minuten wandelen).

Tramlijn 26 vertrekt tijdens de spits om de 7 minuten en buiten de spits om de 10 minuten. De reistijd CS naar de halte 'Rietlandpark' is circa 7 minuten. Check de tijden van het Amsterdamse openbaar vervoer hier.

Andere mogelijkheden

Tramlijn 10 die tussen Van Hallstraat en Azartplein rijdt stopt eveneens in de buurt. Stap uit bij de halte ‘van Eesterenlaan’.Wandel vervolgens de van Eesterenlaan in en zie na 2 minuten wandelen aan je rechterzijde het gebouw ‘Hoop, Liefde en Fortuyn’. Upstream Consulting is direct gevestigd op de hoek van het gebouw bij de grote etalageruit en de ijzeren loopbrug.

naar boven

Auto

Vanaf de Ringweg A10 Amsterdam neem je afslag S114, Zeeburg. Je gaat bij de stoplichten linksaf en rijdt vervolgens rechtdoor door de Piet Heintunnel. Aan het einde van de tunnel ga je linksaf. Bij de eerstvolgende stoplichten ga je weer linksaf en rijdt de Borneolaan in. Aan het einde van de Borneolaan, ga je linksaf de Van Eesterenlaan in. Aan je linkerhand zie je een groot gebouw, in dit gebouw bevindt zich ons kantoor. Na ongeveer 100 meter zie je aan je linkerzijde het Rietlandterras liggen (grasveld naast schoolplein). De ingang van ons kantoor is aan het terras (autovrij gedeelte).

naar boven

Parkeren

De parkeermogelijkheden bij het Rietlandterras zijn goed. Je kunt op straat betaald parkeren aan de van Eesterenlaan of de Borneolaan. Let op: het Rietlandterras zelf is een autovrij gebied en je kan dus niet aan het Rietlandterras parkeren. Voor een exacte locatie op de kaart klik je hier.
 
Parkeren op straat
 
Betaald parkeren is tussen 9.00 en 24.00 uur en kost € 3,00 per uur. Je kunt bij alle automaten zowel contant als met chipknip betalen of natuurlijk inchecken met een app, zoals die van Parkmobile. Bij de automaten kan je ook een dagkaart kopen voor parkeren tussen 9.00 en 19.00 (40% korting) of een avondkaart tussen 19.00 en 24.00 (20% korting).
 
Parkeergarage Oostelijke Handelskade
Op minder dan 5 minuten loopafstand van het Rietlandterras bevindt zich een parkeergarage onder de Albert Heijn naast het winkelcentrum Brazilie. Deze parkeergarage is gevestigd aan de Oostelijke Handelskade 1065. Het uurtarief bedraagt € 3,00 per uur. De eerste 90 minuten parkeren zijn hier gratis.
 
P+R Zeeburg

Als je vanaf de snelweg A10 komt is aan de linkerzijde bij de ingang van de Piet Heintunnel ook een P+R station. Volg de borden ‘P+R Zeeburg’, het adres is Zuiderzeeweg 46. Je parkeert hier je auto en neemt vervolgens Tramlijn 26 richting Centraal Station en stapt uit bij halte Rietlandpark. De reistijd met de tram is circa 5 minuten en daarna nog een korte wandeling van 5 minuten (zie beschrijving vanaf CS).

Je parkeert bij ‘P+R Zeeburg’ een hele dag (24 uur) voor € 8,00 en krijgt 5 retourkaartjes voor de tram. Voor actuele informatie over ‘P+R Zeeburg’ klik je hier.

Andere Amsterdamse parkeergarages worden aangegeven op de hoofdroutes. Klik hier voor meer informatie.

Parkeergelegenheid Upstream Consulting
Upstream Consulting beschikt over 1 parkeerplaats, indien je langer bij ons op bezoek komt en hiervan gebruikt wilt maken, neem dan even contact op.

naar boven

Plattegrond

Voor een exacte locatie op de kaart klik je hier.

naar boven